Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Azi, 11.04.2013, Profilux lanseaza noua identitate a brandului PROLUX - Genesis

Profilux lanseaza noua identitate a brandului PROLUX - Genesis sub sloganul "Pentru casa ta, cumpara o data si bine!"

Profilux S.A., cel mai important furnizor de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje si amenajari interioare lanseaza, in aceasta saptamana, noua identitate a brandului PROLUX-Genesis printr-o campanie publicitara ce se va derula timp de 8 saptamani pe principalele statii tv si in online.

Semnat de agentia de publicitate CAP si produs de Abis Studio, spotul destinat promovarii gamei de produse profesionale a Profilux S.A. subliniaza importanta alegerii celor mai potrivite finisaje pentru spatiile de locuit, comerciale sau pentru birouri. Acesta este destinat sa creasca notorietatea marcii in randul consumatorilor si sa consolideze pozitionarea PROLUX-Genesis ca brand care ofera solutii estetice pe termen lung. Portavocea brandului este o broasca testoasa, simbol ales pentru a sustine ideea de calitate si durabilitate a produselor din gama PROLUX-Genesis. Noua identitate a brandului va fi comunicata cu precadere prin intermediul statiilor tv si a mediului online, asa cum a fost planificata de catre Spoon, agentia care a dezvoltat strategia de media.

”Realizarea acestui spot este foarte importanta pentru noi pentru ca vrem, in felul acesta, sa intarim imaginea de companie moderna pe care am creat-o partenerilor si clientilor nostri in cei peste 15 ani de cand am aparut ca promotori ai sistemelor de accesorii si finisaj pe piata din Romania. De-a lungul timpului am demonstrat permanenta noastra preocupare pentru oferirea de produse capabile sa rezolve orice problema aparuta in procesele de finisaj si, acolo unde parea ca nu exista o solutie, echipa noastra de specialisti a proiectat profile care sa serveasca oricarei nevoi de finisare. Dupa o perioada in care piata a fost invadata de produse ieftine, de calitate indoielnica, ce creau mai degraba probleme decat sa ofere solutii utilizatorilor, vrem sa le reamintim tuturor celor care construiesc sau renoveaza ca suntem aici, ca de obicei, oferindu-le consultanta tehnica si cele mai bune solutii la aceleasi standarde ridicate cu care i-am obisnuit” – Daniel Varzaru, Director General Profilux S.A.