Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Karelia

Logo KareliaBrand-ul Karelia, denumit dupa producatorul omonim de parchet triplustratificat, din Finlanda are ca principale caracteristici: calitatea si respectul fata de natura, paduri si oameni deopotriva.

Karelia este un parchet stratificat din lemn de o calitate superioara, care se preteaza amenajarii institutiilor si companiilor, publice si private cat si ansamblurilor rezidentiale, particulare.

Preocuparea pentru natura in general si pentru paduri, in mod special face parte integranta din viziunea companiei finlandeze Karelia, care are implementate si certificate Sistemul de Management al Calitatii, ISO 9001 , respectiv Sistemul de Mediu, ISO 14001. Intreaga activitate de procesare a lemnului este conforma cu toate normele din acest domeniu de activitate.

Cele mai utilizate specii de lemn  sunt: stejarul, frasinul, fagul si mesteacanul, originare din Europa Centrala si de Nord. In padurile din aceste regiuni, numarul copacilor nou plantati este mai mare decat numarul copacilor taiati.

Karelia este certificata PEFC (program pentru recunoasterea certificarilor forestiere). Obiectivul acestui program este ca exploatarea industriala a padurilor sa fie facuta respectand normele de protectie de mediu, sociale si de etica.

Brand-ul Karelia este sinonim cu durabilitatea, longevitatea si frumusetea!