Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

steelINOX5

 

 

 

Inoxul (otelul inoxidabil) este un material inovativ, ideal pentru utilizarea in spatiile care necesita o igiena impecabila (unitati de alimentatie publica, restaurante, cantine, spitale, etc).

 

Profilele oferite de compania noastra sunt realizate din inox recunoscut la nivel mondial prin standardul AISI304; sunt produse prin operatiuni mecanice si sunt disponibile in urmatoarele finisaje: inox lucios si inox periat.

 

La cerere, putem oferi orice tip de profil din inox care se poate realiza prin operatii mecanice din tabla de inox, asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru cereri de oferta specifice la adresa de email ofertare@profilux.ro.