Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Materiale de marketing

Standuri de prezentare
Stand autoportant PROLUX-GenesisStand de plinte si plinta de parchetStand autoportant Lineco Produsele PROLUX™ - GENESIS™ si LINECO™ sunt rezultatul unei multitudini de idei creative, care se pliaza problemelor specifice de finisaj si pot fi aplicate atat in timpul, cat si ulterior operatiunilor de amenajare sau placare, ca solutii functionale si estetice de prima clasa.
Din dorinta de a facilita activitatea si deservirea clientilor, firma noastra propune distribuitorilor autorizati mai multe modele de standuri compacte, cu o structura flexibila, ce permit gruparea diversificata a profilelor:

 

Set complet de mostrare
Pentru ca distribuitorii autorizati si firmele de constructii ce colaboreaza cu firma noastra sa cunoasca cat mai bine intreaga gama de produse, le punem la dispozitie seturi complete de mostrare, care contin:
Set complet de mostrare pentru produse de amenajare, finisaj si bricolaj • mostrar sisteme de finisaj din eloxALUM20® si aluminiu folio;
• mostrar produse in nuante lemnoase din aluminiu folio si subliAL130µ®
• mostrar etansatoare si corniere din PVC, eloxALUM20® si steelINOX5*®;
• mostrar baghete din PVC GENESIS™;
• mostrar baghete din PVC LINECO™.
Cataloage, brosuri
In ziua de astazi, marketingul nu mai este doar o alegere inteleapta, ci o necesitate esentiala pentru orice afacere. Firma noastra vine in sprijinul partenerilor sai cu o gama variata de materiale de marketing, dupa cum urmeaza:
• liste de preturi pentru distributie;
• cataloage generale de prezentare;
• diverse brosuri si pliante;
• volante cu instructiuni de utilizare si montare a produselor noastre.
Brosuri de prezentare produse amenajare, finisaj si bricolajLista dedistributie produse amenajare, finisaj si bricolajVolante cu instructiuni de utilizare si montare a produselor de amenajare, finisaj si bricolaj Cataloage generale de prezentare produse amenajare, finisaj si bricolaj

Info chioscInformarea clientilor prin info chiosc referitor la produselor de amenajare, finisaj si bricolaj
Toate produsele noastre au lungimi standard (“DIY packing”) de 0,9 m, 1,35 m, 1,8 m, 2,5 m si 2,7 m si sunt ambalate individual in mod atractiv si unitar, in folie termocontractibila protectoare, cu sistemul de fixare inclus. Toate produsele noastre sunt etichetate cu etichete policrome care includ poze, instructiuni de montaj in mai multe limbi, cod de bare EAN13. Oferim partenerilor nostri, sisteme de expunere a marfii, unitare si atragatoare, pe care le punem la dispozitia acestora in mod gratuit, iar consultantii nostri de vanzari asigura implantarea marfurilor (asezarea initiala in expozitoare), precum si servicii periodice de merchandising. Pentru magazinele de tip Do-It-Yourself asiguram “Infochioscuri” - terminale de informare self-service dotate cu ecran tactil. Oferim clientilor nostri o gama variata de materiale de marketing: cataloage, brosuri, cataloage prevazute cu mostre de produse.