Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

LINECO


Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare

Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare

Brand-ul LINECOTM reuneste produsele noastre din gama economica; fara a face rabat la calitate, oferim o serie de produse la un pret foarte accesibil: baghete din PVC, baghete metalice, treceri de pardoseala, protectii pentru trepte, corniere, etansatoare, glafuri, plinte.

Baghetele din PVC LINECOTM (codurile INT107 si EXT107) au o serie de avantaje:

  • sunt ideale pentru incaperi inalte, avand lungimea de 2.7 m; 
  • pret unic pentru baghetele de colt interior si cele de colt exterior (pe tipuri de culori: uni si marmorate)
  • oferim o paleta diversificata de culori uni si marmorate, adaptabila oricarui tip de amenajare dorita.

Plinta pentru cabluri din PVC LINECOTM (cod PBC605) este un produs inovator, care are rolul de a ascunde cablurile si firele electrice din incapere, realizand o imbinare ingrijita intre perete si pardoseala.

Protectiile pentru trepte LINECOTM pe care le oferim (codurile LDA105, LDA125, LRA105, LSA255) sunt eloxate si disponibile in 3 finisaje: argintiu, auriu si bronz satinat.

Trecerile de pardoseala LINECOTM (codurile LTI40*, LLC40*, LSG40*) sunt fabricate din PVC si reprezinta o solutie inteligenta si economica pentru finisarea rosturilor de pardoseala; gama de culori permite asortarea cu diverse nuante de parchet.