Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Istoric

Sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje si amenajari

PROFILUX S.A. este prima firma cu capital integral privat care a lansat pe piata romaneasca sistemele de profile pentru finisaj.

In 1995 firma WINEX SA, initial casa de comert, a fost promotorul pe piata romanesca al sistemelor si accesoriilor profesionale pentru finisaj; la jumatatea anului 1995, WINEX SA realiza primul import de profile de finisaj de la firma britanica GENESIS APS International, lider in domeniu.

In aprilie 1996, ia fiinta primul depozit pentru produsele Genesis, din Str. Tablitei, Bucuresti. In 1997 se deschide Centrul Logistic Pipera.

Pentru ca am inteles ca trebuie sa avem o comunicare nemijlocita cu partenerii si distribuitorii nostri, in ianuarie 2001 ia fiinta PROFILUX S.A., avand ca obiect de activitate operatiunile de import, export, productie si comercializarea materialelor folosite in constructii.

Noua firma preia principalii furnizori de la societatea WINEX S.A. si isi transmite foarte clar mesajul inca de la inceput - sloganul “Calitatea e profilul tau!“ reflecta dorinta Profilux de a imbunatati permanent calitatea produselor si a serviciilor oferite.

Pentru a garanta promptitudinea livrarilor, a devenit insa necesara infiintarea unor Centre Teritoriale. Pana in iunie 2004, Profilux a deschis Centrul Logistic National din Str. Ion Roata nr. 10, Bucuresti si 4 Centre Teritoriale –  Lugoj si Craiova in 2001, Piatra Neamt in 2003 si Cluj-Napoca in 2004. Toate aceste depozite erau menite sa acopere toate zonele Romaniei: Banat, Dobrogea, Muntenia, Moldova si Transilvania.

Ulterior, evolutia pietei ne-a determinat sa ne revizuim planurile de extindere - din aprilie 2006 pana in martie 2007, in mai putin de un an, au aparut si Centrele Teritoriale de la Constanta, Brasov.

Ca urmare a implicarii constante in promovarea marcilor noastre, am dobandit o notorietate remarcabila si o crestere a cotei de piata la nivel national. In acesti ani am investit masiv in logistica (depozite, parc auto, personal, sistem de management, lansarea de noi produse, sustinuta de asistenta completa de marketing si suport tehnic de specialitate,  etc.), ne-am castigat si consolidat pozitia de lider pe piata sistemelor si accesoriilor profesionale pentru finisaj.

Brandurile pe care le promovam (PROLUXTM - GenesisTM, LINECO) se adreseaza celor interesati de design, stil si confort. Unicitatea produselor este data de combinatia dintre util si tehnic, dintre practic si estetic. Originalitatea design-ului si acuratetea detaliilor de finisaj atrag instantaneu atentia utilizatorilor finali.

Sistemele si accesoriile PROLUX-Genesis ofera solutii simple si viabile pentru toate problemele aparute la finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru fixarea mochetei pe treapta.

In anul 2009, din dorinta de a oferi clientilor cat mai multe tipuri de produse, PROFILUX a inclus in oferta sa o serie de categorii de produse noi: balustrade din aluminiu eloxat, seminee electrice pentru interior si alte produse de foc ambiental, decoratiuni pentru casa si gradina, rigole din inox pentru bai. In 2011 am adaugat la oferta noastra profilele pentru protectia peretilor, care se utilizeaza in unitati sanitare dar si in alte institutii si cladiri publice.

Amploarea si diversitatea stocurilor de care dispunem in Romania ne permit sa onoram in cel mai scurt termen toate cererile clientilor, ceea ce completeaza firesc ansamblul serviciilor de calitate pe care le oferim.