Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Ofertare

Oferta de pret pentru produse de amenajare, finisaj si bricolajPentru satisfacerea cererii tot mai diversificate pe o piata in plina ascensiune, ne-am dat seama inca de la inceput ca ar trebui sa cunoastem cerintele specifice ale utilizatorilor finali ai produselor noastre.

Evaluand fara incetare cerintele de finisare care apar inevitabil in decursul operatiunilor de amenajare si renovare (colturi si muchii strambe, sparte, ciobite sau denivelari inestetice), echipa noasta de profesionisti, inclusa in programe speciale de training, cauta si furnizeaza permanent solutii tehnice eficiente, cu scopul de a oferi utilizatorilor solutii performante pentru toate problemele legate de finisarea suprafetelor acoperite cu placi ceramice, parchet, mocheta sau linoleum.

De-a lungul celor peste 15 ani de experienta in acest domeniu, am avut ocazia sa aflam opiniile a sute de arhitecti, constructori, proiectanti, mesteri faiantari sau parchetari si utilizatori particulari. Am ascultat cu egala atentie fiecare parere, am analizat problemele semnalate si am gasit... SOLUTII.

Rezultatul cautarilor noastre si raspunsul la problemele Dumneavoastra il constituie gama de produse pe care v-o oferim astazi, cea mai completa gama profesionala de sisteme si accesorii pentru finisaj.

Va oferim posibilitatea de a alege solutia potrivita in functie de gustul Dumneavoastra, va putem asigura ca materialele utilizate la realizarea profilelor sunt de cea mai buna calitate, oferind o rezistenta optima in conditii de uzura normale pentru grupa respectiva de produse.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice solicitare ati avea pentru proiectele Dvs! Va invitam sa trimiteti solicitarile Dvs. la adresa de mail ofertare@profilux.ro.

Specialistii nostri din departamentul dedicat acestei activitati sunt pregatiti pentru a raspunde prompt la orice tip de cerere de oferta, pentru produse standard sau produse speciale din oferta noastra. La cerere, putem oferi o serie de produse care nu sunt prezente pe acest website sau in calaloagele noastre, asa ca va asteptam solicitarile!