Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Valori

Valorile pe care compania noastra le promoveaza sunt: Calitate, Traditie, Inovatie, Profesionalism.

Calitate

Inca de la inceputul activitatii sale, PROFILUX a avut o preocupare constanta pentru calitatea produselor oferite si a serviciilor pe care le presteaza. Sloganul nostru, ”Calitatea e profilul tau!” ilustreaza fidel acest principiu care guverneaza activitatea companiei noastre.

Marcile noastre premium PROLUX-Genesis reprezinta garantia calitatii. 

Profilele PROLUX-Genesis sunt produsele de referinta in materie de amenajari interioare.

Suntem mandri sa spunem ca suntem unic reprezentant in Romania al firmei britanice de prestigiu GENESIS APS International Ltd (UK), iar brandul dezvoltat de noi, PROLUX reuneste o serie de produse de cea mai buna calitate, fabricate de producatori europeni de prestigiu, alese atent si supuse unui control riguros de asigurare a calitatii.

Compania noastra a implementat si a certificat in septembrie 2011 un Sistem de Management al Calitatii (SR EN ISO 9001:2008) si de Mediu (SR EN ISO 14001:2005 / AC 2009).

Produsele noastre sunt agrementate tehnic, in conformitate cu legislatia in vigoare:

Agrement tehnic
Prolux
Agrement tehnic
Genesis
Agrement tehnic
Promat
Agrement tehnic
Protek
Agrement tehnic
Asprofil
Agrement tehnic Prolux
Agrement tehnic Genesis
Agrement tehnic Promat
Agrement tehnic Protek
Agrement tehnic Asprofil
Click pe imagine pentru a o vedea la rezolutia originala.

Traditie

Suntem pe piata din 1995; de peste 25 ani ne-am remarcat pe piata romaneasca ca promotor national al sistemelor si accesoriilor profesionale pentru finisaj. Prin perseverenta si profesionalism, am gasit formula potrivita pentru a contracara prejudecatile, si anume, ca profilele ar fi simple ornamente.

La inceput, ne-am folosit toata energia pentru promovarea unor concepte absolut noi, am incercat sa scoatem in evidenta importanta si modul in care sistemele si accesoriile profesionale pentru finisaj completeaza, sub raport practic si estetic, portofoliul de baza al materialelor pentru constructii si amenajari interioare.

Inovatie

Ne preocupam continuu sa largim gama de produse pe care le oferim clientilor nostri; avem o echipa de specialisti care studiaza oportunitatea lansarii unor noi produse; atunci cand proiectam produsele noi luam in considerare solicitarile clientilor nostri si informatiile din piata referitoare la tipo-dimensiunile si modalitatile de ambalare cerute.

Profesionalism

Capitalul nostru cel mai de pret sunt oamenii; investim in pregatirea profesionala a angajatilor nostri si ne asiguram ca acestia ne reprezinta cu profesionalism in relatiile cu clientii nostri. Serviciile oferite de firma noastra, de distributie si consultanta tehnica de specialitate sunt orientate catre client si au ca principal scop satisfacerea nevoilor clientului.