Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

PVC

PVC

Materialul superior cunoscut sub numele de PVC cu rasina ABS este materialul de fabricatie a numeroase produse pe care le oferim si confera acestora o rezistenta mecanica si maleabilitate ridicata, unica in domeniu.

Majoritatea produselor noastre sunt fabricate prin extrudare din granule de PVC de calitate superioara, combinate cu acest copolimer-rasina ABS (baghetele din PVC, cornierele, plintele).

O parte din produsele noastre sunt realizate din PVC pe care se aplica un film acrilic, pentru realizarea unor culori speciale, pe care noi le numim "marmorate", pentru ca realizeaza in esenta aparenta pietrei naturale, a lemnului sau a unui film metalic (baghetele din PVC folio).

Alte tipuri de profile sunt realizate din PVC coextrudat, care imbina PVC-ul rigid cu un alt tip de PVC, mai moale (etansatoarele).

Profilele din PVC compus (profilele de dilatatie) sunt realizate din PVC rigid prin coextrudare cu insertie din cauciuc neoprenic, pentru rezistenta la expansiune si contractii.

Glafurile sunt realizate din PVC rigid cu o structura interna dreptunghiulara, care le confera o rezistenta deosebita.