Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Calitate

Produsele PROLUX - Genesis sunt realizate din materiale exclusive, de o calitate superioara:

 

 

 

 

aluminiu folio

PVC cu rasina ABS

Inca de la inceputul activitatii sale, PROFILUX a avut o preocupare constanta pentru calitatea produselor oferite si a serviciilor pe care le presteaza. Sloganul nostru, ”Calitatea e profilul tau!” ilustreaza fidel acest principiu care guverneaza activitatea companiei noastre.

Suntem mandri sa spunem ca suntem unic distribuitor in Romania al firmei britanice de prestigiu GENESIS APS International Ltd (UK), iar brandul dezvoltat de noi, PROLUX™ reuneste o serie de produse de cea mai buna calitate, fabricate de producatori europeni de prestigiu, alese atent si supuse unui control riguros de asigurare a calitatii.

Produsele noastre PROLUX - Genesis sunt agrementate tehnic cu agremente tehnice vizate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii. Serviciile oferite de firma noastra, de distributie si consultanta tehnica de specialitate sunt orientate catre client si au ca principal scop satisfacerea nevoilor clientului.

Compania noastra a implementat si a certificat in septembrie 2011 un Sistem de Management al Calitatii (SR EN ISO 9001:2008) si de Mediu (SR EN ISO 14001:2005 / AC 2009).

ISO 9001 ISO 14001 IQNet

Produsele noastre sunt agrementate tehnic, in conformitate cu legislatia in vigoare:

Agrement tehnic
Prolux
Agrement tehnic
Genesis
Agrement tehnic
Promat
Agrement tehnic
Protek
Agrement tehnic Prolux
Agrement tehnic Genesis
Agrement tehnic Promat
Agrement tehnic Protek
Click pe imagine pentru a o vedea la rezolutia originala.

PROLUX - Genesis: marca de referinta in domeniul profilelor de finisaj, garantia calitatii!

Materiale exclusive, de o calitate superioara: profilele din aluminiu eloxat marca PROLUX au grosimea stratului de anodizare de minim 20 de microni (in comparatie cu 5-10 microni cat se practica pe piata), ceea ce garanteaza o rezistenta sporita la coroziune si zgariere. Profilele anodizate PROLUX sunt de peste 5 ori mai rezistente decat profilele concurentei anodizate la 5-10 microni.

Pentru exemplificare, vedeti mai jos cum arata profile anodizate dupa 10.000 de treceri:

 

comparatie profile anodizate PROLUX - Genesis varianta 1 comparatie profile anodizate PROLUX - Genesis varianta 2
comparatie profile anodizate PROLUX - Genesis varianta 3 comparatie profile anodizate PROLUX - Genesis varianta 4