Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții. OK
MAGAZIN ONLINE    
  

Termeni si conditii

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si în termenii si conditiile enumerate mai jos, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia. Regulile de mai jos guverneaza consecintele ce decurg din acestea.
PROFILUX SA îsi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli în orice moment, aceste modificari vor deveni efective chiar din momentul afisarii lor pe site.

PROFILUX SA va ofera acces liber la acest site, pentru a va face cunoscute produsele si serviciile oferite clientilor sai. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre PROFILUX SA. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisa. Drepturile de proprietate intelectuala pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de PROFILUX SA .

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul anterior, în scris al PROFILUX SA . Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea PROFILUX SA . Utilizarea acestora se poate face numai în contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nu este permisa fara o aprobare scrisa anterioara. Orice produs, proces sau tehnologie mentionata în acest document poate constitui subiectul altor drepturi de proprietate intelectuala rezervate de catre PROFILUX SA si este posibil sa nu fie licentiate/autorizate.

PROFILUX SA nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara sa aveti în prealabil permisiunea noastra scrisa. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele afisate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate de PROFILUX SA .

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita PROFILUX SA sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.