Clienti ONLINE    
  

Parchetul laminat EGGER - colectia 2015 - 2017

Parchetul laminat EGGER
Robust, stilat si usor de intretinut. Parchetul laminat EGGER se remarca prin numarul mare de calitati:

1. Actual, in tendinte si intr-o gama variata: de la VINTAGE la MODERN

Fiecare doreste sa se simta bine in propria locuinta. Detaliile sunt foarte importante, de la perete, la podea si pana la tavan. Caracterul propriu poate fi exprimat numai prin combinarea individuala a culorilor, materialelor si accesoriilor. Stilurile colectiei de parchet laminat EGGER 2015-2017:

AUTHENTIC.


Acest stil este marcat de tipurile de lemn cu caracter rustic sau elegant si care imita foarte bine stadiul natural al lemnului. Gama larga de culori pe care o ofera natura este reprodusa in mod optim si ofera multe posibilitati la amenajare.

MATERIALS.


Reproducerile realiste ale materialelor se regasesc in multe stiluri si culori. Aceste decoruri sunt potrivite pentru cele mai diverse spatii - de la intrare pana la placarea peretilor si confera spatiului un farmec personal.


NEW NATURAL STYLE.


E vorba de materiale cunoscute, naturale, care insa sunt modificate ca format si structura. Aceasta prelucrare neobisnuita le confera un nou aer: de aici provine si denumirea. Lumea decorurilor: „New Natural Style“. Naturaletea este decisiva in cazul acestor pardoseli, dar aspectul ramane modern.


VINTAGE.


Decorurile calde si luminoase, imitand toate esentele de lemn, cu aspect uzat si cu zgarieturi, au o poveste de spus. Cu ajutorul acestor decoruri se poate realiza o atmosfera intima, sau una originala. Decorurile se armonizeaza perfect cu piesele vechi, piesele preferate si de design, cu cele industriale de marca.


PURE MODERN.


Pure Modern“ reprezinta o linie clara. Noile decoruri de lemn, dar si decorurile mai abstracte, au un aspect lejer, deschis si modern. Tipurile acestea de pardoseli se gasesc in holuri, spatii deschise si in locuintele amenajate liniar.


2. Usor de intretinut si sigur pentru locuinta


Detaliile produsului

 • Stratul superior, rezistent la frecare
 • Imaginea de decor
 • Placa de baza Quell-Stopp Plus, din fibre naturale de lemn
 • Rezistenta

AVANTAJE

 • Robustete
 • Durabilitate
 • Rezistenta ridicata la impact
 • Rezistenta ridicata la radiatiile UV
 • Usor de intretinut
 • Igienic
 • Materie prima ecologica si regenerabila

GARANTIE
Garan?ie
Siguranta tripla cu pardoselile laminate EGGER

 • Igienice - usor de curatat si intretinut
 • Rezistente la impact - suporta multe sarcini
 • Durabile - suprafete extrem de robuste

3. Rezistent la umezealaPardoselile laminate EGGER cu proprietate aqua+ ofera conditiile optime pentru a fi utilizate in bucatarii, bai sau in zonele de intrare si pe holuri.

4. Amenajare flexibila a spatiului si robusteteParchetul laminat EGGER se monteaza si se demonteaza rapid si foarte usor. Deoarece pardoselile trebuie sa suporte multe.  Suprafetele robuste confera pardoselilor laminate rezistenta pe termen lung la abraziune, zgarieturi si umiditate.

5. Calitate made in Germany

EGGER produce pardoseli laminate in fabricile sale din Germania, Brilon si Wismar. Specificatia „Made in Germany“ reprezinta calitatea inalta a produsului, procese de productie certificate si durabilitate.

6. Ecologic

Pardoselile laminate sunt produse lemnoase, pentru care se foloseste lemn industrial certificat PEFC si lemn rezidual. Produsele nu contin nici PVC, nici aditivi de inmuiere si sunt complet reciclabile.
Pardoselile laminate EGGER sunt produse lemnoase, pentru care se foloseste lemn industrial certificat PEFC si lemn rezidual. Produsele nu contin nici PVC, nici aditivi de inmuiere si sunt complet reciclabile.

Suprafete fascinante – care se pot vedea si simti
Datorita tehnicilor celor mai moderne de innobilare, suprafetele pardoselilor laminate de la EGGER au un aspect autentic.  De la structuri periate de placi si aspect special de ceramica pentru decorurile care imita piatra, pana la suprafete mate in stilul podelei din lemn uleiate. Fiecare decor este prevazut cu o structura perfect adaptata.

AUTHENTIC

Aspect optic si tactil mat, autentic

BARRIQUE

Caracter viu al lemnului

GRAND CANYON

Vintage si periat adanc

NATURAL PORE

Orientarea autentica a fibrelor de lemn

OILED

Aspect natural uleiat

RUSTIC

Aspect de lemn periat

VINTAGE

Aspect natural de taiere bruta
 

 

R10 - PROPRIETATI ANTIDERAPANTE CONFORM DIN 51130

Pardoselile laminate cu suprafata antiderapanta sunt foarte indicate pentru zonele de intrare sau cele de lucru, acolo pe unde se circula repede si exista pericol de alunecare.
R10 - Propriet??i antiderapante conform DIN 51130
Formate
EGGER ofera decoruri de pardoseli in formate diferite de placi, care confera incaperii de fiecare data un alt efect. Fie cu aspect de gresie, fie in stil rustic, placile foarte lungi si cu o latime peste standard corespund tendintelor actuale in amenajari.

Formate